Bureau Tekstwerk

Bureau Tekstwerk is een bureau dat zich breed inzet voor het maken van teksten. Alles in de huidige samenleving draait om communicatie. Door met elkaar te communiceren deel je informatie. Dat kan op verschillende manieren. Welke manier er wordt gekozen is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken.

Hoe informatie overkomt wordt voor een belangrijk deel bepaald door de manier waarop het wordt gepresenteerd. Welk medium wordt gebruikt, in welke bewoordingen de informatie wordt gegeven en hoe deze is vormgegeven. Een foto of tekening heeft hierbij een belangrijke toegevoegde waarde.

Bureau Tekstwerk is een eenmansbedrijf van Dick de Jong. Een publicist en freelance auteur, die zich bezighoudt met de totale tekstvorming. Vanaf het eerste idee tot aan het verspreiden van het eindproduct. De wens van de opdrachtgever blijft gedurende het hele proces hoog in het vaandel staan.

Door veel contacten met branchegenoten, vormgevers, fotografen, illustrators, drukkerijen en uitgevers is Bureau Tekstwerk in staat om aan veel wensen te voldoen. Ook bij grote drukte kan hierdoor tijdig worden geleverd.

Bureau Tekstwerk biedt een totaalconcept. Het is ook in te schakelen voor het vinden van financiering, voor de benadering van fondsen, sponsoren en andere geldschieters. Ook het op de markt brengen van producten kan door het bedrijf worden verzorgd.